Storitve

Storitve

Naša ambulanta želi s sodobnimi metodami, tehnikami in aparaturami pacientu omogočiti celotno zobozdravstveno oskrbo v najkrajšem realnem času.

V naši praksi uporabljamo sodobno zobozdravstveno opremo in najkvalitetnejše materiale, kar nam omogoča kvalitetno, ter za pacienta kar najmanj neprijetno delo.

 

Nudimo naslednje zobozdravstvene storitve:

Uporabljamo sodobno opremo

Natančnejšo sliko posameznega zoba in obzobnih tkiv naredimo z aparatom RVG (radioviziografijo). To je tehnika slikanja zob z računalniško podprtim rentgenskim aparatom. Prednosti takega aparata so takojšna pridobitev sike na zaslonu (dolgotrajno čakanje nanjo ni potrebno), s spreminjanjem kontrasta na sliki nam omogoča odkritje sprememb, ki ostanejo na navadnem rentgenskem posnetku skrite. Sliko shranimo v pomnilik računalnika. Škodljivo sevanje rentgenskih žarkov je manjše za 80 odstotkov kot pri klasičnih aparatih.

Na Vašo željo oziroma kadar sodimo da je to potrebno, Vam ponudimo lokalno anestezijo da bi delo potekalo čim lažje in brez neprijetnih občutkov.

V sodelovanju s priznanim strokovnjakom - specialistom Vam pri nas vsadimo tudi implantate.

Vse, kar uporabimo pri delu je ali sterilizirano, ali se po prvi uporabi odvrže. S takim načinom dela zagotavljamo varnost in vnaprejšnjo preprečitev kakršnekoli okužbe.